Инструкции за употреба Flekosteel

Инструкции за гел Flekosteel

Пациенти, страдащи от болки в ставите в продължение на много години, са опитали няколко десетки лекарства и не са успели да постигнат подобрение. Това се потвърждава от многобройни рецензии на форуми, където хората се оплакват от следващото лекарство.

Кремът Flekosteel е насочен не само към премахване на болезнени усещания и дискомфорт, но и към борба с причината за проблема. Показанията за употреба са особено препоръчителни за използване на лекарството за пациенти, страдащи от заболявания на опорно-двигателния апарат, спортисти и възрастни хора.

Как да използвам инструмента

Как да използвате Flekosteel, приложение на продукта

За да постигнете положителен резултат, трябва внимателно да прочетете инструкциите за употреба, които са дублирани на официалния уебсайт на производителя. Ръководството ще обясни подробно как да използвате лекарството. Етапи на нанасяне на крема:

  1. Първо изплакнете добре засегнатата зона с топла вода.
  2. След това трябва да избършете кожата на сухо.
  3. След това внимателно масажирайте малко количество крем в кожата, докато консистенцията се абсорбира напълно в епитела.
  4. Масажът трябва да продължи 5 минути.

Гелът срещу болки в ставите и гърба може да се измие само след час от момента на приложението. Процедурата се препоръчва да се повтаря 2-3 пъти на ден, в зависимост от симптомите. Също така, гелът може да се използва еднократно, когато става въпрос за подготовка за състезание, тренировка или отпускане на мускулите след него.

Лесната употреба на гела срещу болки в ставите и гърба се дължи на удобната му опаковка. Кремът се произвежда в туби до 50 ml. Консумацията на лекарството е икономична и средствата са напълно достатъчни за един месец ежедневна употреба - курс на терапия. Прониквайки вътре, компоненти на Flekosteel:

  • топли тъкани;
  • отпуснете запушените мускули;
  • премахване на болката;
  • облекчаване на подуване.

Гелът може да се прилага навсякъде по тялото. Натуралният състав не предизвиква странични ефекти, той е подходящ за домашна употреба. Flekosteel е лекарство за тези, които се стремят да възстановят подвижността на ставите. Лекарството няма противопоказания.

Можете да закупите гел Flekosteel в България на уебсайта на производителя. Ние предлагаме достъпни цени и гарантираме качеството на стоките.